Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Οι πολλές απουσίες του Ολυμπιακού καθορίζουν αναλόγως τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την σημερινή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Όχι πως και υπό κανονικές συνθήκες η Μάντσεστερ Σλίτι δεν θα ήταν το φαβορί της σημερινής (19.55) συνάντησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έρχονται ωστόσο και οι πολλές απουσίες βασικών στελεχών των ερυθρόλευκων για να καταστήσουν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή τους κόντρα στην ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του σπουδαίου αγώνα.

Μέγα φαβορί βέβαια η Σίτι, έστω και αν το χθεσινό 1.25, έχει ανέβει κάπως, στα επίπεδα του 1.35. Η ισοπαλία πληρώνει σχεδόν 6 και το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού εκτοξεύεται πάνω από το 11 και σε ορισμένες εταιρίες ξεπερνά το 12 !

Υψηλό σκορ επίσης αναμένεται από τους μπουκ σήμερα στο Νέο Φάληρο, καθώς το over 2,5 γκολ δίνεται στα όρια του 1.55, ενώ αντίθετα το under 2,5 γκολ ανεβαίνει πάνω από τα 2.35. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) σχεδόν διπλασιάζει το ποντάρισμα στις περισσότερες εταιρίες, ενώ η εκδοχή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) παγιώνεται στα 1.75.

Στα πιο ειδικά στοιχήματα, όπως οι σκόρερ, επικρατέστεροι για να βάλουν γκολ από τον Ολυμπιακό δίνονται οι Φορτούνης, Σουντανί, λίγο πάνω από 5 έκαστος, ενώ ο Μασούρας δίνεται στα όρια του 6. Από τους Άγγλους επικρατέστερος για να σκοράρει θεωρείται ο Αγουέρο στο 1.80, ενώ στα όρια του 2 κινούνται ο Στέρλινγκ και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Σε ό, τι αφορά τα κόρνερ, η αναμενόμενη πίεση που θα ασκήσουν οι φιλοξενούμενοι, έχει ως συνέπεια να πληρώνει μόλις 1.90 το ενδεχόμενο να κερδίσει η Σίτι πάνω από 6,5 κόρνερ. Αντιστοίχως, στον Ολυμπιακό προσφέρονται πολύ υψηλές αποδόσεις. Πάνω από 2,5 κόρνερ πληρώνει 1.70, πάνω από 3,5 κόρνερ στα 2.60 η απόδοση των ερυθρόλευκων !