Ιντεπεντιέντε-Νασιονάλ: Οι αποδόσεις... ανάποδα!

Στον πρώτο από τους δυο αγώνες για την φάση των «16» στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε υποδέχεται την Νασιονάλ. Η πρόταση για το στοίχημα.της ημέρας 

Ιντεπεντιέντε-Νασιονάλ: Οι αποδόσεις... ανάποδα!

Στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, Κίτο, αντί για το προάστιό της Σανκολκουί, όπου εδρεύει, αφού το γήπεδό της ντελ Βάλε δεν πληροί τα κριτήρια της διοργάνωσης. Η Ιντεπεντιέντε έχει ήδη κάνει την υπέρβασή της περνώντας την φάση των ομίλων και απολαμβάνει δίχως άγχος την πορεία της. Στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ έχει μείνει πίσω στην κατάταξη, Με ματς λιγότερα περιορίζεται στην 12η θέση και μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία ευθύνεται για την κατρακύλα, ενώ μπροστά σκοράρει με άνεση.

Η Νασιονάλ είναι η μεγάλη παραδοσιακή δύναμη της Ουρουγουάης. Το ιστορικό κλάμπ από το Μοντεβιδέο διαπρέπει και στη φετινή περίοδο, όπου οδηγεί την κούρσα στον δεύτερο όμιλο της Πριμέρα Λίγκα, ενώ παράλληλα ήταν επιβλητική και στον όμιλο του Λιμπερταδόρες. Προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο 2-0 από την Ντανούμπιο, με το σκορ να την αδικεί κατάφωρα. Η άμυνα αποτελεί το ισχυρό όπλο των κυανόλευκων που θέλουν να φθάσουν μακριά και στη φετινή διοργάνωση. Οι αποδόσεις έχουν δοθεί… ανάποδα σε αυτό τα ζευγάρι. Πληρώνει η διπλή ευκαιρία της Νασιονάλ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
23.45: Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε-Νασιονάλ Χ2 (2.45)