Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ισχυρό φαβορί ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες, κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Που να έπαιζε και πλήρης ο Ολυμπιακός… Παρά τις τεράστιες απουσίες μεσοεπιθετικά των Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί, οι στοιχηματικές εταιρίες εξακολουθούν να δίνουν χαμηλές αποδόσεις στο ενδεχόμενο επικράτησης των ερυθρόλευκων λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο άσος των Πειραιωτών, μετά βίας ακουμπά το 1.60 στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες. Η ισοπαλία αποδίδει λίγο πάνω από 4.00 και το ενδεχόμενο νίκης του Παναθηναϊκού πληρώνει 7.50 φορές το ποντάρισμα !

Ελλείψει των σκόρερ του Ολυμπιακού, το Under 2,5 γκολ κατακρημνίστηκε στα επίπεδα του 1.50 ενώ το Over 2,5 γκολ εκτοξεύεται κοντά στο 2.50 ! Αντίστοιχα. το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) πλησιάζει σχεδόν το 2.50, ενώ το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal), μόλις που φθάνει το 1.50 στις περισσότερες εταιρίες.

Ελλείψει των κλασικών σκόρερ, επικρατέστερος παίκτης του Ολυμπιακού για να βάλει γκολ δίνεται ο Σουντανί στα 2.85, ακολουθεί ο Κάιπερς, λίγο πάνω από το 3 και οι Μασούρας, Ραντζέλοβιτς στα όρια του 3.75. Από τον Παναθηναϊκό πιθανότερες σκόρερ εκτιμάται ο Καρλίτος στα 3.75 και ακολουθεί ο Μακέντα στα όρια τοιυ 4.