Εύκολα η Εξέλσιορ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Εξέλσιορ υποδέχεται την Αλκμάαρ Β’. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Εύκολα η Εξέλσιορ !

Η Εξέλσιορ τρέχει για να προλάβει την ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο έπειτα από το πολύ κακό ξεκίνημα της σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα έκανε την γκέλα της κόντρα στην υποδεέστερη Χέλμοντ και βγήκε ξανά από την οκτάδα. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και η ομάδα από το Ρότερνταμ θα φροντίσει να επανέλθει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Στο γήπεδό τους οι «οράνιε» αποδίδουν σε υψηλό τέμπο και κερδίζουν με άνεση.

Από την άλλη πλευρά η μικρή Αλκμάαρ είναι μια από τις πλέον αδύναμες ομάδες στην κατηγορία. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς το κέρδος της είναι μόνο ένας πόντος. Δίχως νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, παραπαίει στην 18η θέση, αλλά δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού, αφού κανείς δεν πέφετι από την Β’ Ολλανδίας. Η Εξέλσιορ έχει και την ποιότητα και το κίνητρο για να ξεσπάσει. Επιλέγουμε τον άσο σε πολύ δυνατό ποντάρισμα ! Με λίγο ρίσκο αξίζει και ο άσος από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.45: Εξέλσιορ-Αλκμάαρ Β’ 1 (1.80) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.55)