Κερδίζει η Σανγκάη!

Για τον όγδοο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, η Σίδνεϊ αντιμετωπίζει την Σανγκάη ΣΙΠΓ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει η Σανγκάη!

Το παιχνίδι, όπως και όλα τα ματς το τρέχον διάστημα στο συγκεκριμένο γκρουπ θα διεξαχθεί στο Κατάρ και εν προκειμένω στη Ντόχα. Η Σίδνεϊ ολοκλήρωσε την σεζόν στην Αυστραλία στις 30 Αυγούστου οπότε και στέφθηκε πρωταθλήτρια, αλλά έκτοτε δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι. Έπειτα από τρεις μήνες επανέρχεται στην δράση του Τσάμπιονς Λιγκ όπου μετρά μόνο έναν πόντο σε δύο ματς. Το ρόστερ απαρτίζεται κυρίως από Αυστραλούς παίκτες.

Από την άλλη πλευρά η ΣΙΠΓ ολοκλήρωσε προ ημερών το φετινό πρωτάθλημα και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Αποτυχία για την ομάδα από την Σανγκάη με το μεγάλο μπάτζετ και παίκτες όπως ο Όσκαρ, ο Αρναούτοβιτς και ο Χουλκ στο δυναμικό της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει δώσει ακόμα ματς και εκεί πλέον επικεντρώνεται το ενδιαφέρον από τον Βίτορ Περέιρα και τους παίκτες του. Σε ουδέτερο έδαφος, με ματς στα πόδια τους, οι Κινέζοι μπορούν το διπλό ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
12.00 Σίδνεϊ-Σανγκάη ΣΙΠΓ 2 (1.80) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.75)