Γκολ στη Λευκωσία!

Σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα για τον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας στην Λίγκα Εθνών, η Αρμενία αντιμετωπίζει την Βόρεια Μακεδονία.

Γκολ στη Λευκωσία!

Το ματς θα διεξαχθεί στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας στην Κύπρο, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η Αρμενία πήρε την σπουδαία νίκη στην Γεωργία και πλέον της αρκεί μία ακόμα κόντρα στα Σκόπια για να πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Ομάδα με ποιότητα στο ρόστερ, ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό σκέλος του παιχνιδιού δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει, αλλά στην άμυνα παραμένει ευάλωτη. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε ματς στον όμιλο.

Η Βόρεια Μακεδονία δυσκολεύτηκε αλλά επέβαλλε την ανωτερότητά της κόντρα στην Εσθονία και διατήρησε το προβάδισμα στην κούρσα για την δεύτερη κατηγορία. Τώρα οι Σκοπιανοί έχουν το πλεονέκτημα πως θα αντιμετωπίσουν τύποις εκτός έδρας, αλλά στην πραγματικότητα σε ουδέτερη χώρα την Αρμενία σε μια συνάντηση που τους αρκεί και η ισοπαλία για να διασφαλίσουν την πρωτιά. Προέρχονται από την ιστορική πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θέλουν τώρα να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε παιχνίδια στον όμιλο ! Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Αρμενία-Βόρεια Μακεδονία Γκολ-γκολ (1.95)