Το σηκώνει η Εβεργκράντε !

Για το πρωτάθλημα της Κίνας και στον επαναληπτικό τελικό του πρωταθλήματος, η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε αντιμετωπίζει την Γιανγκσού Σουνίνγκ.

Το σηκώνει η Εβεργκράντε !

Και αυτό το ματς θα γίνει στην ουδέτερη πόλη Σουτσόου, όπου συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο 15νθήμερο και οι οκτώ ομάδες που πήραν μέρος στα πλέι οφ τίτλου. Η Εβεργκράντε είναι η κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της Κίνας, όπου με εξαίρεση το περσινό πρωτάθλημα της Σανγκάη ΣΙΠΓ είναι αυτή που σαρώνει την τελευταία δεκαετία τους τίτλους. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και σήμερα, στη ρεβάνς της προ ημερών ισοπαλίας 0-0. Εκεί όπου η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο κυριάρχησε, οι ευκαιρίες ήταν 12-1 υπέρ της, αλλά γκολ δεν έβαλε. Οι Παουλίνιο, Ταλίσκα, Έλκεσον και Φερναντίνιο συνθέτουν τετράδα «τρόμου» μεσοεπιθετικά.

Από την άλλη πλευρά η Γιανγκσού είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που έχει κάνει σειρά υπερβάσεων για να βρεθεί στον τελικό. Μιλάμε για σύνολο όπου βασικός παίζει ο πρώην του Παναθηναϊκού Γουακάσο και μπροστά δύο Βραζιλιάνοι δεύτερης διαλογής, οι Έντερ και Άλεξ Τεξέιρα. Ο Ρουμάνος κόουτς Κοσμίν Ολαρόιου πιστώνεται αυτό το αγωνιστικό θαύμα και στηρίζεται στην άμυνα. Θεωρούμε αδύνατο να αντέξει και δεύτερο σφυροκόπημα από την Εβεργκράντε που θα σηκώσει την κούπα της πρωταθλήτριας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
13.45: Κουανγκτσόου Εβεργκράντε-Γιανγκσού Σουνίνγκ 1 (1.85) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.75)