Πληρώνει η Χόνκα!

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Φινλανδία, η Ίλβες υποδέχεται τη Χόνκα. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας..

Πληρώνει η Χόνκα!

Η Ίλβες ως συνήθως απέδωσε με σοβαρότητα και ψυχραιμία σε εκτός έδρας αποστολή και πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Σεϊναγιόεν σφραγίζοντας τη συμμετοχή της στα πλέι οφ τίτλου. Η ομάδα από το Τάμπερε δεν μπορεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, όπου μετρά μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι «λύκοι» βάζουν αλλά και δέχονται τέρματα. Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Χόνκα διάγει περίοδο φορμαρίσματος, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό της και βρίσκεται κοντά στον υψηλό ανταγωνισμό. Θα συμμετάσχει στα πλέι οφ έχοντας ως ταβάνι τη δεύτερη θέση και στην κατεύθυνση αυτή παίρνει ώθηση από την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα αξιόπιστη στις εκτός έδρας αποστολές, αφού δεν έχει ηττηθεί μακριά από το Έσποο στη φετινή περίοδο. Καλύτερη ομάδα η Χόνκα, μπορεί να κερδίσει την ασταθή εντός έδρας Ίλβες σε έξοχη απόδοση!

ΠΡΟΤΑΣΗ
18:30: Ίλβες-Χόνκα 2 (2.55)