Με φόρα η Λίλεστρομ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Ράουφος υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Με φόρα η Λίλεστρομ!

Η Ράουφος διάγει αγωνιστική κοιλιά, όπως αποτυπώνεται στο παθητικό τριών ηττών στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πλέον οι κιτρινόμαυροι όχι μόνο απομακρύνονται από την ζώνη πλέι οφ ανόδου, αλλά βρίσκονται σε απόσταση βολής από τις επικίνδυνες θέσεις στη βαθμολογία. Η αμυντική λειτουργία αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Από τη στιγμή που πήρε φόρα η Λίλεστρομ δεν λέει να βγάλει το πόδι από το γκάζι και παρασέρνει όποιον βρει στο διάβα της. Τέσσερα γκολ έριξε στην ποιοτική Σάντνες, επτά νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι κιτρινόμαυροι ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στην ζώνη απευθείας ανόδου και έχουν και ματς λιγότερο. Εσχάτως έχουν χαλαρώσει κάπως στην άμυνα, καθώς μετρούν τέσσερα γκολ-γκολ σε πέντε παιχνίδια. Δεν παίζεται σε αυτήν την χρονική συγκυρία η Λίλεστρομ. Διπλό, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Ράουφος-Λίλεστρομ 2 (1.80) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.65)