Κερδίζει η Γιόνκεπινγκ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Μπράγκε υποδέχεται την Γιόνκεπινγκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας..

Κερδίζει η Γιόνκεπινγκ !

Η Μπράγκε έχει ξεμείνει εδώ και καιρό από στόχους και όσο πλησιάζει στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα, γίνεται περισσότερο ευάλωτοι κόντρα σε αντιπάλους που χρειάζονται βαθμούς. Μία νίκη σε πέντε παιχνίδια ο πρόσφατος απολογισμός για τους πράσινους, που επιπλέον μετρούν μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα
παιχνίδια. Η ομάδα από το Μπορλάνγκε διακρίνεται για την δημιουργία και την ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά από την άλλη πλευρά είναι ευάλωτη στην αμυντική λειτουργία.

Η Γιόνκεπινγκ πήρε πολύ δύσκολα την νίκη κόντρα στην Γκάις (1-0), ισοβαθμεί στην τρίτη θέση, αλλά έχει καβάτζα το σημερινό ματς που μπορεί να την ανεβάσει εκ νέου μόνη στην ζώνη των πλέι οφ. Οι πράσινοι καλούνται να αντιπαρέλθουν την πίεση της Έστερ που βρίσκεται στο κατόπι τους, να εκμηδενίσουν τις γκέλες και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για το μπαράζ ανόδου. Η ομάδα από την Σόδρα βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ. Η ποιότητα και το κίνητρο βρίσκονται στην πλευρά της Γιόνκεπινγκ. Επιλέγουμε το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Μπράγκε-Γιόνκεπινγκ 2 (2.10)