Γκολ και θέαμα στην Κίνα !

Για το πρωτάθλημα της Κίνας, η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε αντιμετωπίζει την Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν. Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα.

Γκολ και θέαμα στην Κίνα !

Στην ουδέτερη πόλη Σουτσόου, 100 χιλιόμετρα βόρεια της Σαγκάης, θα διεξαχθεί το ματς. Πρόκειται για τον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση τίτλου. Η Εβεργκράντε είναι ομάδα υψηλής κλάσης και το έδειξε στο πρώτο ματς, όταν και αντέδρασε υποδειγματικά, εφόσον βρέθηκε πίσω στο σκορ (εν τέλει, νίκησε 3-1). Επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο, που φυσικά έχει θέσει ως στόχο και φέτος τον τίτλο. Άνεση στο σκοράρισμα, αλλά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Χεμπέι προηγήθηκε κόντρα στην ροή του αγώνα στην αναμέτρηση με την Εβεργκράντε, αλλά στην επανάληψη σφυροκοπήθηκε από την ποιοτική αντίπαλο και ηττήθηκε καθαρά. Φάνηκε πως το εμπόδιο που καλείται να υπερπηδήσει είναι πολύ υψηλό και θα χρειαστεί υπέρβαση στον επαναληπτικό που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο, στην πόλη όπου έχουν συγκεντρωθεί και οι οκτώ ομάδες των πλέι οφ. Ο προπονητής Φενγκ Ξιέ προβληματίζεται από την απουσία του δεξιού χαφ Γουάνγκ που είναι τραυματίας, ενώ ο σταρ Παουλίνιο εκνευρισμένος φλέρταρε με την αποβολή στο πρώτο ματς και αντικαταστάθηκε. Θα τα δώσει όλα η Χεμπέι για την ανατροπή, θα βρει διαδρόμους η Εβεργκράντε. Αναμένουμε και πάλι γκολ και θέαμα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
14.35: Κουανγκτσόου Εβεργκράντε-Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)