Ξανά με Ναϊμέγκεν!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Αϊντχόφεν Β’ υποδέχεται την Ναϊμέγκεν. Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα.

Ξανά με Ναϊμέγκεν!

H Αϊντχόφεν B' διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος και με τρεις ήττες σε τέσσερα ματς περιορίζεται στα μισά της κατάταξης. Ομάδα που ούτως ή άλλως αρκείται σε ανταγωνιστική πορεία δίχως να μπορεί να ανέβει κατηγορία, ενώ ειδικά φέτος δεν προβλέπεται και υποβιβασμός για κάποια από τις ομάδες της κατηγορίας. Προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση και συντριβή στη συνάντηση με αντίπαλο την Φόλενταμ, όπου δέχθηκε πέντε γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η Ναϊμέγκεν βρίσκει επιτέλους ρυθμό ανάλογο με αυτό της ποιότητας του ρόστερ της. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς πέτυχε επιβλητικές νίκες με συνολικά δέκα γκολ στο ενεργητικό της και μπήκε στη ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Αυτός είναι ο στόχος των πρασινοκόκκινων στη φετινή περίοδο και φυσικά θα επιδιώξουν να περάσουν νικηφόρα και από μια σχετικά βατή έδρα. Την περασμένη Παρασκευή η Ναϊμέγκεν μας πλήρωσε, βάζοντας εκτός έδρας τέσσερα γκολ και θα την ακολουθήσουμε εκ νέου. Επιλέγουμε και το διπλό και το διπλό από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.45: Αϊντχόφεν Β’-Ναϊμέγκεν 2 (1.70) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.65)