Γκολ στο Μπόρας !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Νόρμπι υποδέχεται την Έστερ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Γκολ στο Μπόρας !


Η Νόρμπι ήταν καλύτερη, άξιζε την νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρέλεμποργκ, αλλά για μια ακόμα φορά προδόθηκε από την άμυνά της και πήρε λιγότερα από όσα άξιζε βάση απόδοσης (2-2). Η ομάδα από το Μπόρας μετρά μόνο δύο πόντους στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και έτσι όπως πάει θα κινδυνεύσει στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Στην έδρα τους είναι πιο αποτελεσματικοί οι μπλε. Η επίθεση εξακολουθεί να αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς σε μια μέτρια σεζόν.

Η Έστερ εξακολουθεί να κυνηγά τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Άλσβενσκαν, Στόχος που θεωρείτο χαμένος στο ξεκίνημα της περιόδου αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η ομάδα από το Βάξζο δείχνει πως έχει τις δυνατότητες για να τον υλοποιήσει. Ζητούμενο βέβαια παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία των γαλάζιων που αποτελεί το αδύναμο σημείο τους. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ έχουν εξελιχθεί τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.30: Νόρμπι-Έστερ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)