Η «τρελή» απόδοση της Κορκ!

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Μποέμιανς υποδέχεται την Κορκ. Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα, σε απόδοση... «μαμούθ»

Η «τρελή» απόδοση της Κορκ!

Η Μποέμιανς έχει βρει ρυθμό και πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. Και κόντρα στην Σέλμπουρν, έβγαλε ποιότητα, δημιούργησε ευκαιρίες, σκόραρε τρεις φορές και εξακολουθεί να πορεύεται στην δεύτερη θέση που αποτελεί το ταβάνι της φετινής περιόδου. Η ομάδα από το Δουβλίνο προσέχει ιδιαίτερα την αμυντική λειτουργία της. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν έχει φέρει ούτε μία ισοπαλία σε 14 ματς πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα με πέντε νίκες σε έξι ματς.

Η Κορκ παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, αποτελώντας την μεγάλη απογοήτευση της φετινής περιόδου. Δεν τα παρατάνε, οι ερυθρόλευκοι, παλεύουν σε όλα τα ματς, αλλά μονίμως υπολείπονται στις λεπτομέρειες. Συμπλήρωσαν πέντε ματς δίχως νίκη, καίγονται για θετικό αποτέλεσμα στην αποστολή τους στο Δουβλίνο. Τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Κορκ εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ουσιαστικά μονόπλευρο το κίνητρο. Καίγεται για την παραμονή η Κορκ, όσο μπορεί το παλεύει, θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην άνετη βαθμολογικά Μποέμιανς σε… εξωφρενική απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.45: Μποέμιανς-Κορκ Χ (5.25) ή 2 (11.25)