Γκολ στη Δανία!

Σε νοκ άουτ αγώνα για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Δανίας, η Έσμπιεργκ υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ. Το στοίχημα της ημέρας.

Γκολ στη Δανία!

Ο νικητής θα προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης. Η Έσμπιεργκ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, θέλει να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια και στην κατεύθυνση αυτή έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο. Φουλ επιθετικογενής ομάδα, βάζει και δέχεται τέρματα με άνεση. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Έσμπιεργκ στο πρωτάθλημα εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

Η Σίλκεμποργκ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας, όμως γρήγορα ανέβασε ρυθμό και πλέον βρίσκεται στο κυνήγι της ανόδου. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός των κυανοκίτρινων. Κλασική ομάδα έδρας, όπου μετρά μόνο νίκες στο αρχικό σκέλος της περιόδου. Αντίθετα στις αποστολές της παρουσιάζεται ευάλωτη με δύο ήττες σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το μεγάλο της όπλο είναι η επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί. Πάμε με τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.45: Έσμπιεργκ-Σίλκεμποργκ Γκολ-γκολ και Over 2,5 γκολ (1.90) ή Over 3,5 γκολ (2.45)