Σκοράρουν οι Σκωτσέζοι!

Για τον εναρκτήριο αγώνα στο πλαίσιο του έβδομο ομίλου του Λιγκ Καπ Σκωτίας, η Σεντ Μίρεν υποδέχεται την Πάρτικ Θιστλ. Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα.

Σκοράρουν οι Σκωτσέζοι!

Η Σεντ Μίρεν έχει ξεκινήσει αποκαρδιωτικά τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Τρία εξ’ αυτών τα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η συνάντηση για το Λιγκ Καπ προσφέρεται ως ευκαιρία για να πάρουν οι «Άγιοι» μια νίκη ψυχολογίας και αναμένεται να παρατάξουν εν πολλοίς βασικό σχήμα.

Η Πάρτικ Θιστλ προέρχεται από καταστροφική σεζόν, καθώς υποβιβάστηκε στη Λιγκ 2 (τέταρτη κατηγορία). Βασικός στόχος η άμεση επάνοδος και για το λόγο αυτό ενισχύθηκε σημαντικά το ρόστερ. Μία ισοπαλία και μία ήττα για τους ερυθροκίτρινους κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους στα φιλικά, όπου ανέδειξε θέματα στην αμυντική λειτουργία. Θέλουν από τώρα να στείλουν μήνυμα οι «οράνιε» πως βρίσκονται σε διαδικασία επανόδου προς τις μεγάλες κατηγορίες και θα τα δώσουν όλα για θετικό αποτέλεσμα. Δεν μας τρομάζει η διαφορά τριών κατηγοριών, θεωρούμε πως θα σκοράρει και η Πάρτικ Θιστλ σε ματς που θα μπουν πολλά γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.45: Σεντ Μίρεν-Πάρτικ Θιστλ Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ (2.55)