Γκολ στο Ντέγκερφορς!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Ντέγκερφορς υποδέχεται την Βάστερας. Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα

Γκολ στο Ντέγκερφορς!

Η Ντέγκερφορς έχει βάλει μπροστά το τούρμπο και πλησιάζει ολοταχώς τον ιστορικό στόχο της ανόδου στην Άλσβενσκαν. Πέντε συνεχόμενες νίκες ο πρόσφατος απολογισμός, διψήφια πλέον η διαφορά από την τρίτη θέση, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το όνειρο. Η εκπληκτική επιθετική λειτουργία αποτελεί το σημείο αναφοράς σε αυτήν την προσπάθεια για λογαριασμό των ερυθρόλευκων, δίχως να υστερούν και στην άμυνα. Επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς.

Η αγωνιστική διπροσωπία της Βάστερας είναι αυτή που δεν της επιτρέπει να ηρεμήσει σε σχέση με την παραμονή στην κατηγορία. Στην έδρα της είναι ανταγωνιστική και παίρνει πόντους που της δίνουν ώθηση, αλλά στις εκτός έδρας αποστολές παραμένει κάκιστη. Ένας πόντος σε οκτώ παιχνίδια μακριά από το γήπεδό τους ο απολογισμός για τους πράσινους που φυσικά δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά περισσότερα στο Ντέγκερφορς. Ιδιαίτερα προβληματική η αμυντική λειτουργία. Τρένο η Ντέγκερφορς, περιμένουμε απλά ένα γκολ της Βάστερας για να ανεβάσουμε την απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Ντέγκερφορς-Βάστερας Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)