ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Φαβορί την Βόλφσμπουργκ κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και αυξημένες πιθανότητες για γκολ εκατέρωθεν, δίνουν οι Στοιχηματικές εταιρίες, για το σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του σπουδαίου αγώνα της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο των πλέι οφ για μια θέση στους ομίλους του Europa League. Ενδιαφέρον έχουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών που παρουσιάζουν μεταπτώσεις στη διλάρκεια της ημέρας.

Σταθερά φαβορί νίκης δίνεται η Βόλφσμπουργκ, αλλά με την απόδοσή της να ανεβαίνει από τα επίπεδα του 1.90, στα 2.10 κατά μέσο όρο τις απογευματινές ώρες. Η ισοπαλία προσεγγίζει το 4, ενώ το ενδεχόμενο νίκης της ΑΕΚ πληρώνει 3,50 κατά μέσο όρο. Σε ότι αφορά την πρόκριση, η Βόλφσμπουργκ πληρώνει ελάχιστα, στα επίπεδα του 1.55 και η ΑΕΚ ανεβαίνει στα όρια του 2.40.

Σε σχέση με τα γκολ του αγώνα στο ΟΑΚΑ, το over 2,5 γκολ προσεγγίζει το 1.80, ενώ το under 2,5 γκολ φθάνει τα 1.95. Πιθανό θεωρούν οι μπουκ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) που αποδίδει μόλις 1.70, ενώ το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No goal) ανέβηκε τις τελευταίες ώρες στα επίπεδα του 2.10.