Κερδίζει η Χέλσινγκορ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, η Χέλσινγκορ υποδέχεται την Κόγκε. Η πρότασή μας για το στοίχημα της ημέρας.

Κερδίζει η Χέλσινγκορ!

Η Χέλσινγκορ μπήκε εντυπωσιακά στη σεζόν, πανηγύρισε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά στην αποστολή στο Έσμπιεργκ υπέστη την πρώτη ήττα. Εντός προγράμματος αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη πλευρά προβληματίζει το γεγονός πως δεν τα κατάφερε στην πρώτη πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή που κλήθηκε να φέρει σε πέρας. Τώρα επανέρχεται σε βατά μονοπάτια και με όπλο την έδρα και την πολύ καλή επίθεση που διαθέτει στοχεύει σε επαναφορά στις επιτυχίες.

Από νίκη σε ήττα και τούμπαλιν πορεύεται για την ώρα στο πρωτάθλημα η Κόγκε. Για την ακρίβεια, όποτε βρίσκει αντίπαλο στα μέτρα της αξιοποιεί την εμπειρία της και παίρνει νίκες που χρειάζεται στην κούρσα για την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Όταν πάλι αντιμετωπίζει ποιοτικούς αντιπάλους, δεν διαθέτει τη δυναμική για να τους κοντράρει. Τώρα θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για τα δεδομένα της και θα πρέπει να βρει πρωτίστως λύσεις στην άμυνα για να πάρει αποτέλεσμα στο Χέλσινγκορ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Χέλσινγκορ-Κόγκε 1 (2.00)