Ομόνοια – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Φαβορί και για την νίκη και φυσικά για την πρόκριση ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ομόνοια, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του μεγάλου αγώνα της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Champions League. Σε ό, τι αφορά τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις αποδόσεις που εξαρχής δόθηκαν και παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως ισχυρό φαβορί για την νίκη και φυσικά την πρόκριση.

Κατά μέσο όρο η νίκη του Ολυμπιακού δίνεται στο 1.75, η ισοπαλία στο 4 και ο άσος της Ομόνοιας στα επίπεδα του 5.75. Όσο για το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια του 90λεπτου, η απόδοση «εξαϋλώνεται» στο 1.02, με την αντίστοιχη πρόκριση της Ομόνοιας να εκτοξεύεται στο 14 !

Για τα γκολ της συνάντησης στην Λευκωσία, το over 2,5 γκολ δίνει απόδοση 1.95, ενώ το under 2,5 γκολ πληρώνει περίπου 1.85. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) αποδίδει όσο και το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal), στα όρια του 1.85.