Γκολ στο Κάλμαρ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας η Κάλμαρ υποδέχεται την Βάρμπεργκς. Η πρότασή μας για το στοίχημα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Γκολ στο Κάλμαρ!

Η Κάλμαρ πήρε σπουδαία νίκη στη στοχευμένη αποστολή στο Γκέτεμποργκ και αναθάρρησε στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν πως με λιγότερο άγχος τα καταφέρνουν καλύτερα στις εξόδους τους όπου μετρούν τις τρεις πιο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα. Κάκιστες οι επιδόσεις στην έδρα τους όπου δεν έχουν κερδίσει στα εννιά τελευταία παιχνίδια. Σαν τελικός αντιμετωπίζεται η αναμέτρηση με την Βάρμπεργκς. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Βάρμπεργκς ακολούθησε το πετυχημένο σερί τριών νικών με δύο ήττες από ομάδες θεωρητικά στα μέτρα της. Ακόμα δεν μπορεί να ηρεμήσει η νεοφώτιστη ομάδα σε σχέση με τον στόχο της άνετης παραμονής στην κατηγορία. Η άμυνα αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα, ενώ μπροστά οι Μπόις σκοράρουν με άνεση. Εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα ματς των πράσινων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Οι αριθμοί τα λένε όλα. Πάμε με τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Κάλμαρ-Βάρμπεργκς Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)