Με τα γκολ στο Στρασβούργο!

Μία πρόταση από το κουπόνι του Σαββάτου (29/8). 

Με τα γκολ στο Στρασβούργο!

Για τη 2η στροφή της Σαμπιονά, το Στρασβούργο υποδέχεται τη Νις. Αρνητικό ντεμπούτο για την ομάδα από το Στρασβούργο στο νέο πρωτάθλημα, που παρότι προηγήθηκε επί της Λοριάν (0-1) εκτός έδρας, ηττήθηκε με 3-1. Πρέπει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στο υπόλοιπο της σεζόν για να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Προφανώς και διαθέτει ποιότητα σαν ομάδα, αλλά χρειάζεται και η ουσία για να πετύχει στο τέλος της χρονιάς τους στόχους της. Αρκετά απαιτητικό και το ματς της δεύτερης αγωνιστικής, καθώς υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Νις.

Με πρωταγωνιστή τον Αμίν Γκουιρί, η τελευταία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της, κερδίζοντας τη νεοφώτιστη Λανς εντός έδρας με 2-1. Παρότι η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ίδια όταν έμεινε πίσω στο σκορ, δεν άργησε να ανατρέψει την κατάσταση μέχρι το 75’ του αγώνα.

Μια καλή ώθηση στο ξεκίνημα για την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, που θέλει φέτος να ψάξει το παραπάνω βήμα. Κλειδί για κάτι τέτοιο είναι μια ελπιδοφόρα αρχή τώρα στις πρώτες αγωνιστικές, που θα αναπροσαρμόσει για τα καλά τα πλάνα της.

Να πάρει τους πρώτους του βαθμούς ψάχνει το Στρασβούργο για να διπλασιάσει τις νίκες της η Νις. Οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη τα σημεία και να ακολουθήσουμε τα γκολ. Αμφότεροι οι δύο «μονομάχοι» έδειξαν επιθετικές αρετές. Με όβερ 3,5 και αμφίσκορο στην πρεμιέρα οι γηπεδούχοι, με όβερ 2,5 και γκολ/γκολ η Νις. Πάμε με το θέαμα που πληρώνει καλά!

Πρόταση
Στρασβούργο–Νις Όβερ 2,5 (1,95)