Θα πάρει το Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός στο πόλο;

Μεγάλες πιθανότητες δίνουν οι μπουκ στους «ερυθρόλευκους» για να κατακτήσουν το Champions League

Θα πάρει το Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός στο πόλο;

Μπορεί όλος ο κόσμος να περιμένει την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως ειδικά οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κάτι σημαντικό να παρακολουθήσουν μιας εβδομάδα πριν από το ξεκίνημα του Μουντιάλ.

Από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου διεξάγεται στη Γένοβα της Ιταλίας το final 8 του Champions League στο πόλο των ανδρών. Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει θέση εκεί χάρη στην εξαιρετική του πορεία και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του αντιμετωπίζοντας τη γερμανική Σπαντάου 04. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη, το ίδιο είναι και η αποφασιστικότητα των πολιστών του Θοδωρή Βλάχου.

Στοχεύουν μέχρι και στην κορυφή της διοργάνωσης και υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό. Δεν το πιστεύουμε μόνο εμείς, αλλά και οι στοιχηματικές εταιρείες.

Άξιο αναφοράς ότι οι Πειραιώτες θεωρούνται δεύτερο φαβορί για να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης στη διοργάνωση του ανώτατου επιπέδου του αθλήματος. Πρώτη επικρατέστερη είναι η ιταλική Προ Ρέκο. Ιστορική ομάδα που αγωνίζεται ουσιαστικά στην έδρα της. Οι τιμές της εμφανίζονται κάτω από το 2,00 και ακόμα χαμηλότερα (έως και 1,70). Ο Ολυμπιακός ακολουθεί ως δεύτερος με 4,00.

Την 8άδα συμπληρώνουν οι Γιουγκ (7,50), Έγκερ (12,00), Μπαρτσελονέτα (12,00), Ζολνόκι (15), Μπρέσια (40), Σπαντάου (60).

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Στο κατά πόσο εφικτό είναι μια από τις συμμετέχουσες να περάσει στον τελικό. Οι Ιταλοί της Προ Ρέκο προσφέρονται μόλις στο 1,10 κάτι που ερμηνεύεται ως σιγουριά για τη διεκδίκηση του στέμματος μέχρι την τελευταία μέρα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας από την πλευρά τους προσφέρονται στο 1,75 για να γίνουν φιναλίστ. Και το ενδεχόμενο αυτό μας αρέσει και σε επίπεδο πονταρίσματος. Όλοι ξέρουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλή ομάδα με μεγάλες βλέψεις.

Ο Ολυμπιακός αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαντάου, θα συναντήσει στον ημιτελικό ή την ουγγρική Έγκερ ή τη Μπαρτσελονέτα. Αμφότερες μπορεί να τις καταβάλλει.