Το κίνητρο των Κάιζερ Τσιφς !

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής και σε κεκλεισμένων των θυρών ματς που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Γιοχάνεσμπουργκ, η Μπλουμφοντέιν Σέλτικ αντιμετωπίζει τους Κάιζερ Τσιφς.

Το κίνητρο των Κάιζερ Τσιφς !

Η Μπλουμφοντέιν Σέλτικ ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην ποιοτική Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ και ανταμείφθηκε με έναν πόντο. Δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη βαθμολογικής συγκομιδής για να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Η προσοχή όλων στην ομάδα από τα Μπλουμφοντέιν στρέφεται στον τελικό κυπέλλου με την Μαμελόντι. Βάζουν και δέχονται εύκολα τέρματα οι πράσινοι. Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς.

Βήμα-βήμα πλησιάζουν οι Κάιζερ Τσιφς στην πολυπόθητη επάνοδο στον θρόνο του ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής. Βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση κόντρα στην Πολοκβάνε, αλλά γύρισαν το παιχνίδι και έδειξαν πως διαθέτουν το μέταλλο για να κάνουν φέτος την υπέρβαση, εκθρονίζοντας την Μαμελόντι. Η ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά η ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ και η ευχέρεια στο σκοράρισμα κάνουν την διαφορά. Κερδίζει η Κάιζερ Τσιφς και κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον θρόνο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Μπλουμφοντέιν Σέλτικ-Κάιζερ Τσιφς 2 (2.10)