Η επανεκκίνηση της ΑΪΚ !

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας και σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση, η Κάλμαρ υποδέχεται την ΑΪΚ.

Η επανεκκίνηση της ΑΪΚ !

Η Κάλμαρ βρέθηκε δύο γκολ πίσω στο σκορ στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου όμως δεν εγκατέλειψε την μάχη κόντρα στην Μιάλμπι. Αντέδρασε και πήρε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις που της δίνει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια της περιόδου. Δύο σερί ισοπαλίες, ενώ είχαν προηγηθεί έξι συνεχόμενες ήττες για
τους ερυθρόλευκους που αναζητούν εναγωνίως την νίκη κόντρα στην ντεφορμέ ΑΪΚ. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα.

Δεν βρίσκει λύσεις η ΑΪΚ για να βγει από την δίνη στην οποία έχει περιέλθει. Η ομάδα από την Στοκχόλμη με το υψηλό μπάτζετ και εκ των φαβορί για τον τίτλο παραπαίει μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μόνο μία νίκη σε οκτώ ματς ο πρόσφατος απολογισμός για τους κιτρινόμαυρους. Ιδιαιτέρως προβληματική η αμυντική λειτουργία. Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του προπονητή Ρίκαρντ Νόρλινγκ που απολύθηκε, έπειτα και από την ήττα από την Τζουργκάρντεν. Στοχευμένο το ματς με την Κάλμαρ, όπου η ΑΪΚ θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει επανεκκίνηση. Πληρώνει καλά το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
15.30: Κάλμαρ-ΑΪΚ 2 (2.25)