Ρεφάρει η Χάλμσταντ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη Σουηδίας, η Βάστερας υποδέχεται σε κεκλεισμένων των θυρών ματς την Χάλμσταντ.

Ρεφάρει η Χάλμσταντ !

Η Βάστερας προηγήθηκε στην πρώτη φάση του ματς, αλλά η συνέχεια στην αναμέτρηση με την Νόρμπι δεν εξελίχθηκε όπως την περίμεναν οι πράσινοι. Τα κενά στην άμυνα στοίχισαν για μια ακόμα φορά και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο βρέθηκε πίσω στο σκορ και δίχως καλή ψυχολογία δεν μπόρεσε να σώσει ούτε τον πόντο (1-2). Σε καθοδική πορεία η Βάστερας μετρά τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια και μόνο μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις.

Η Χάλμσταντ βρισκόταν στην καλύτερη φόρμα της, προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, καμάρωνε στην πρώτη θέση και περίμενε με χαλαρή διάθεση τη νεοφώτιστη Ακρόπολις. Οι κυανόλευκοι πλήρωσαν αυτήν την άνετη προσέγγιση του ματς, η συνήθως αξιόπιστη άμυνά τους εκτέθηκε στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και στο τέλος έμειναν με άδεια τα χέρια (2-3). Θέλουν να ρεφάρουν άμεσα, μακριά από το γήπεδό τους είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Πληρώνει καλά το διπλό της Χάλμσταντ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Βάστερας-Χάλμσταντ 2 (2.25)