Γκολ στη Σουηδία !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Εσκιλστούνα υποδέχεται την Γιόνκεπινγκ σε ματς όπου αναμένουμε υψηλό σκορ και θέαμα

Γκολ στη Σουηδία !

Χειρότερα δεν γίνεται για την Εσκιλστούνα που ξεκίνησε την σεζόν ως υποψήφια για επάνοδο στην Άλσβενσκαν αλλά για την ώρα παραμένει στον πάτο της κατάταξης. Μόνο ήττες μετρούν στο παθητικό τους οι «οράνιε» που παρουσιάζουν αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Ιδιαίτερα η άμυνα αποτελεί την χαρά κάθε αντιπάλου και εκεί θα επικεντρωθεί η προσπάθεια ανάκαμψης. Μπροστά δημιουργούν ευκαιρίες αλλά είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω ψυχολογίας δεν βρίσκουν το εύκολο γκολ.

Η Γιόνκεπινγκ και στη φετινή περίοδο παρουσιάζει τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που την χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Στην έδρα της, στον Σουηδικό βορρά συνήθως είναι αξιόπιστη και παίρνει τις νίκες που την φέρνουν κοντά στη ζώνη ανόδου. Όταν φεύγει από την Σόδρα ωστόσο χάνει μέρος της δυναμικότητας της και μπορεί να ηττηθεί ακόμα και από υποδεέστερους αντιπάλους. Οι πράσινοι καλούνται επιπλέον να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στα μετόπισθεν. Μπροστά δημιουργούν ευκαιρίες και σκοράρουν με άνεση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Εσκιλστούνα-Γιόνκεπινγκ Goal και Over 2,5 γκολ (2.25)