Γύρω από τη Ρεάλ, τη Λίβερπουλ και όχι μόνο

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τα ματς της ημέρας.

Γύρω από τη Ρεάλ, τη Λίβερπουλ και όχι μόνο

Υπομονή και φύγαμε για Μουντιάλ. Ένα ματς απέμεινε ουσιαστικά για να πούμε το τελευταίο αντίο στη σεζόν 2017-2018. Τον περιμένουμε πώς και πώς αυτό τον αγώνα. Είναι δεδομένο ότι θα τον απολαύσουμε τηλεοπτικά και θα κάνουμε το ίδιο και στοιχηματικά. Δεν θα επεκταθούμε από σήμερα (25/5) σε προτάσεις. Όσο πιο κοντά στην έναρξη της κάθε αναμέτρησης αποφασίζουμε, τόσο το καλύτερο.

Τα δεδομένα θέτουμε τώρα, όχι όπως τα βλέπουμε εμείς αλλά όπως τα υπολογίζουν αυτοί που παρέχουν στοίχημα ανά την υφήλιο. Οι μπουκ θεωρούν φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το γιατί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Άλλωστε και οι δύο αντίπαλοι ουσιαστικά πάνοπλοι αγωνίζονται. Πρακτικά πλήρεις οι Μαδριλένοι και από τους «κόκκινους» λείπει ο Τσάμπερλεϊν κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Οι Ισπανοί προσφέρονται γύρω από το 2,00. Ακόμα και στην Αγγλία! Το σύνολο του Κλοπ ανεβαίνει σε τιμές τριπλασιασμού και πάνω (από 3,00 μέχρι και 3,30). Οι τιμές παραμένουν σχεδόν σταθερές για μεγάλο χρονικό διάστημα και από σήμερα το βράδυ περιμένουμε τις πρώτες σημαντικές διαφοροποιήσεις. Η πρώτη «δειλή» τάση δείχνει άσο.

Πάντως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι για την ώρα υπάρχει μεγάλη στοιχηματική αξία σε έναν τελικό που θεωρητικά μπορεί να συμβούν τα πάντα. Όταν κάποιος ποντάρει σε δύο αποτελέσματα και διεκδικεί μεγάλες αποδόσεις βασιζόμενος σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, τότε η φίλαθλη και στοιχηματική απόλαυση μπορεί να απογειωθεί.

Και αφού μπήκαμε στη διαδικασία της επισταμένης παρατήρησης του διαδικτύου, ας δούμε πώς φαίνονται τα πράγματα και στο σημερινό παντελώς αδιάφορο πρόγραμμα.

Εμφανίζεται μεγάλη κινητικότητα στο πρωτάθλημα της Β’ Αυστρίας. Γιατί βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική. Με μεγάλη έκπληξη είδαμε ότι σημειώνει κάθετη πτώση το διπλό στην αναμέτρηση της Λιντζ (μόνο με νίκη ελπίζει σε παραμονή) με την Σβαρόφσκι Βάτενς, η οποία δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον από το παιχνίδι!

Παράλληλα, η πρωταθλήτρια Βάκερ Ίνσμπρουκ που θα κάνει φιέστα με το κοινό της, κοντράρεται. Για χάρη της Φλοριντσντόρφερ, η οποία χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Προσθέτουμε ότι πέφτει και ο άσος των Τρικάλων που αποχαιρετούν το κοινό τους το απόγευμα στο παιχνίδι με τον εξασφαλισμένο πλέον Εργοτέλη.

Και αφού μιλήσαμε για όσα διακρίνονται στο διαδίκτυο, ας κάνουμε και μια πρόταση. Στεκόμαστε στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Η πρωτοπόρος Ντάνταλκ σε 10 εντός έδρας παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ! Η φιλοξενούμενη και ουραγός Μπρέι έχει απομακρυνθεί από τη βάση της 10 φορές και η διαφορά τερμάτων δείχνει 3-30! Μάλλον το No Goal αποτελεί συνετή επιλογή.