Όταν ο Ολυμπιακός «έχασε ένα τσουβάλι γκολ», αλλά έβαλε 4 στον Παναθηναϊκό (video, pic)

Σαν σήμερα, στις 7 Δεκεμβρίου του 1975, ο Ολυμπιακός συντρίβει 4-2 τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όταν ο Ολυμπιακός «έχασε ένα τσουβάλι γκολ», αλλά έβαλε 4 στον Παναθηναϊκό (video, pic)

Ένα τσουβάλι γκολ έχασε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, παρά τα 4 τέρματα με τα οποία φιλοδώρησε τον αιώνιο αντίπαλό του, συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί με αντίπαλο την ομάδα του τριφυλλιού που κρατούσε από τις 10 Οκτωβρίου του 1971.

Στο 8' ο Καραβίτης άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Γραμμός στο 27'. Ακολούθησαν 3 γκολ από τους γηπεδούχους μέσα σε 17 αγωνιστικά λεπτά. Στο 39' ο Κρητικόπουλος έκανε το 2-1, στο 47' ο Παμπουλής το 3-1 και στο 56' ο Βασιλόπουλος το 4-1. Για τον Παναθηναϊκό, που γλίτωσε την συντριβή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, μείωσε στο 75' ο Αντωνιάδης.

Ολυμπιακός: Κελεσίδης, Λιόλιος, Γκλέζος, Σιώκος, Αγγελής, Συνετόπουλος, Βασιλόπουλος, Καραβίτης, Λοσάντα (24' Παμπουλής), Κρητικόπουλος (62' Αϊδινίου), Δεληκάρης.

Παναθηναϊκός: Κωνσταντίνου, Δημητρίου, Γιαννακούλας, Καψής, Γονιός (75' Παπαδημητρίου), Δομάζος, Βακάλης, Ελευθεράκης, Γραμμός, Αντωνιάδης, Μούκιτς (55' Λιβαθηνός).