Όταν η Μπάγερν διέλυσε με 8-2 την Μπαρτσελόνα

Δύο χρόνια πέρασαν από την νύχτα όπου η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε έναν ανείπωτο θρίαμβο ταπεινώνοντας την Μπαρτσελόνα με 8-2 στους "8" του Champions League

Όταν η Μπάγερν διέλυσε με 8-2 την Μπαρτσελόνα

Δύο χρόνια πέρασαν από την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα στο Champions League. Ήταν 14 Αυγούστου 2020 όταν η Μπάγερν Μονάχου την κονιορτοποίησε με 8-2 στην Λισαβόνα για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Μίλερ και στο 7' η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 7' με αυτογκόλ του Αλάμπα. Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο με την Μπάγερν να πιάνει από το λαιμό την ομάδα του Κίκε Σετιέν. Μόνο οι φανέλες θύμιζαν πως στο γήπεδο ήταν η Μπαρτσελόνα. Στο 22΄ο Πέρισιτς έκανε το 1-2 και στο 28' ο Γκνάμπρι το 1-3 για να έρθει ο Μίλερ και να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου κάνοντας το 1-4.

Ο εφιάλτης δεν τελείωσε για την ομάδα της Καταλωνίας, αφού το δεύτερο ημίχρονο είχε μία από τα ίδια. Η Μπάγερν δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και το σκορ πήρε απίστευτες διαστάσεις. Στο 57' μείωσε σε 2-4 ο Σουάρες για να έρθει μετά νέος… βομβαρδισμός. Στο 63' ο Κίμιχ έκανε το 2-5 και στο 82' ο Λεβαντόφσκι το 2-6. Μέχρι και ο Κουτίνιο που ανήκει στη Μπαρτσελόνα έβαλε δύο γκολ στο 87' και 89' και διαμόρφωσε το τελικό 2-8. Ένα ματς που έστειλε πανηγυρικά τη Μπάγερν στα ημιτελικά και έκλεισε ένα κύκλο για τη Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να είναι άφαντος.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: