Όταν ο Ριβάλντο... δεν άκουγε την Τούμπα (pics - vid)

Η μοναδική παράσταση του Ριβάλντο στην Τούμπα την 21η Ιανουαρίου του 2007, έχει μείνει στην ιστορία...

Όταν ο Ριβάλντο... δεν άκουγε την Τούμπα (pics - vid)

Ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει το πόδι τους στο γήπεδο της Τούμπας.

Παρότι τον υποδέχθηκαν -αυτόν και όλους τους παίκτες τους Ολυμπιακού ως συνήθως- με ύβρεις και πέτρες, ο Ριβάλντο τους... χάρισε μια μαγική ποδοσφαιρική βραδιά, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-2, με δύο ασίστ και ένα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 1-0 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη μέσα σε 14 λεπτά (56'-70), ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ με τους Τοροσίδη, Ριβάλντο, Καστίγιο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σταρ στο γκολ - ανατροπής που πέτυχε έπιασε τα αυτιά του και γύρισε προς την πλευρά της εξέδρα εξαγριώνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πετούσαν στο γήπεδο ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους.

Πάντως, στην ιστορία έχει μείνει και η δήλωση του Νέρι Καστίγιο μετά το τέλος του αγώνα: "Του χρόνου να μας πετούν περισσότερες πέτρες για να φάνε περισσότερα γκολ".

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ