2012: Όταν βάφτηκε «ερυθρόλευκη» η Πόλη (vid)

Τον Μάιο του 2012 ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη ως το απόλυτο αουτσάιντερ του φάιναλ φορ της Euroleague, όμως θα κάνει πράματα και θάματα, σηκώνοντας στο τέλος την κούπα και τρελαίνοντας τους πάντες!

2012: Όταν βάφτηκε «ερυθρόλευκη» η Πόλη (vid)

Θα μπορούσα να θυμηθώ πολλές στιγμές με τον Ολυμπιακό. Το 1-4 της Λεωφόρου, τις εξάρες στην ΑΕΚ, τις βραδιές στο Champions League, το διπλό στο Μονακό με τον Βαΐτση, τα 7 σερί πρωταθλήματα με Κόκκαλη και Μαρινάκη, το πρώτο ευρωπαϊκό στη Ρώμη στο μπάσκετ, την πρώτη συμμετοχή στο Champions League με το 1-0 επί της Πόρτο με το γκολ του Γιαννακόπουλου, το έπος του Λονδίνου επί της Άρσεναλ, ακόμα ακόμα και την μπαλάρα με προπονητή τον Λεμονή στο Μπερναμπέου παρά την ήττα με 4-2 από τη Ρεάλ. Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις...

Ένα παιχνίδι όμως είναι ένα «κλικ» πιο πάνω από όλα. Η «άλωση» της Πόλης με το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη τον Μάιο του 2012 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ευλογημένοι όσοι έζησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο, τυχεροί και όσοι το παρακολουθήσαμε ζωντανά από την τηλεόραση. Οι «μπέμπηδες» του Ντούσαν Ίβκοβιτς έκαναν όλο τον πλανήτη να παραμιλάει. Είναι η στιγμή που έχει περίοπτη θέση στις καρδιές όλων των φίλων του Ολυμπιακού.