2020: Γράφει ιστορία το έπος του Λονδίνου (vid)

Είναι πολλές οι στιγμές που μου έρχονται στο μυαλό. Είναι το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού που έζησα στη Ρώμη επί της Λάτσιο, η νίκη στη Λεωφόρο με 1-4 και πάρα πολλά ματς ακόμα, που, αν τα πιάσουμε, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Από το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου 2020 όμως αισθάνομαι πως ένα ματς κατάφερε να τα ξεπεράσει όλα αυτά.

2020: Γράφει ιστορία το έπος του Λονδίνου (vid)

Αναφέρομαι φυσικά στο έπος του Λονδίνου και στην ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ. Όταν η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα των «κανονιέρηδων» από την προβολή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τα συναισθήματα χαράς και περηφάνιας κυρίευσαν όλους όσοι βρίσκονταν στο «Εμιρέιτς» εκείνο το βράδυ. Περισσότεροι από 8.000 Ολυμπιακοί είχαν γεμίσει το ένα πέταλο του γηπέδου της Άρσεναλ. Ένα κουβάρι έγιναν όλοι και πανηγύριζαν την ιστορική πρόκριση στους «16» του Europa League.

Αυτό το ματς μπορεί να είναι πολύ πρόσφατο, αλλά έχει καταφέρει να κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού. Είναι μία βραδιά που δεν θα ξεχάσει κανείς, μία βραδιά που έμεινε στην ιστορία, από αυτές που διηγείται κανείς στα παιδιά του.