Όταν ακόμα και ο Αναστασιάδης υποκλίθηκε - Το γκολ... ποίημα του Τζιοβάνι (vid)

Μια βραδιά στο ΟΑΚΑ, σε ένα απίθανο 5-4 του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή με τον μάγο Τζιοβάνι να πετυχαίνει ένα γκολ - ποίημα και τον Άγγελο Αναστασιάδη να... υποκλίνεται

Όταν ακόμα και ο Αναστασιάδης υποκλίθηκε - Το γκολ... ποίημα του Τζιοβάνι (vid)

Ένα ματς που έμεινε στην ιστορία για το απίθανο τελικό σκορ, αλλά κυρίως για το... ποίημα του Τζιοβάνι που ανάγκασε ακόμα και τον Άγγελο Αναστασιάδη να υποκλιθεί στον «μάγο» του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στη Θεσσαλονίκη με 1-0 με γκολ του Αλεξανδρή στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Νίκησε και στη ρεβάνς που έγινε στο ΟΑΚΑ, στις 11 Απριλίου 2001 με το εκπληκτικό 5-4 ( 1' Χατζί, 11' Τζόρτεβιτς, 37' - 76' Κωνσταντίνου, 52' Ζε Ελίας, 56' - 93' Τζιοβάνι, 61' Γκοΐκοβιτς, 80' Χούτος). Πιο εκπληκτικό όμως ήταν το γκολ που πέτυχε με μία απίθανη λόμπα ο Τζιοβάνι. Ένα γκολ που έκανε τον τότε προπονητή του Ηρακλή, Άγγελο Αναστασιάδη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του μάγου.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ:

Η στιγμή που ο Αναστασιάδης συγχαίρει τον Τζιοβάνι

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργίου, Μαυρογενίδης (46΄ Πατσατζόγλου), Κόντης, Κωστούλας (79΄ Χούτος), Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Νινιάδης (71΄ Ζέτεμπεργκ), Ζε Ελίας, Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρής, Τζιοβάνι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ράινκε, Βελής (24΄ λ.τ. Ταβλαρίδης), Μιλόγεβιτς, Νεμπεγλέρας, Αλεξόπουλος, Ξενίδης, Χατζί (83΄ Στεφανίδης), Χάγκαν, Γκοΐκοβιτς, Κωνσταντίνου, Κυριαζής.