Πρώτοι μάγκες με «τριάρα» τίτλου στη Ριζούπολη! (pics & vid)

Σαν σήμερα το 2003, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη και κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα που ήταν μάλιστα και το 7ο συνεχόμενο!

Πρώτοι μάγκες με «τριάρα» τίτλου στη Ριζούπολη! (pics & vid)

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του πέτυχε στις 11/5/2003 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονταν τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη και χρειάζονταν απαραιτήτως νίκη και μάλιστα με σκορ άνω το 1-0 για φτάσουν στην κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες μπήκαν αποφασισμένοι και έδειξαν την ανωτερότητά τους με το καλημέρα. Μόλις στο 3' ο Τζιοβάνι με κεφαλιά άνοιξε το δρόμο μιας μεγάλης νίκης.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος «καθάρισε» το ματς με δύο τέρματα στο 15' και στο 47' για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, φέρνοντας ακόμα ένα τίτλο στο Λιμάνι! Ο αγώνας διεξήχθη την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ουσιαστικά το πρωτάθλημα βάφτηκε «ερυθρόλευκο»!

Ο αγώνας της Ριζούπολης έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένος στο μυαλό των απανταχού Ολυμπιακών και μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις κορυφαίες νίκες στην ιστορία του Συλλόγου.

Δείτε το πανηγυρικό ΦΩΣ της επομένης του θριάμβου: