Κατερίνα Στεφανίδη: Η ''βασίλισσα'' των αιθέρων

Σαν σήμερα στις 21/2/2016 η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη περνάει το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης, σημειώνοντας Πανελλήνιο ρεκόρ (σπάζοντας το 4.81 που είχε πετύχει στις 14/2/2016 η Νικόλ Κυριακοπούλου), τη δεύτερη καλύτερη επίδοση και τέταρτη όλων των εποχών.

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ''βασίλισσα'' των αιθέρων

Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια, η Κατερίνα Στεφανίδη, το ''χρυσό'' κορίτσι του Ελληνικού αθλητισμού κατέρριψε το ρεκόρ της Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ ''πετώντας'' πάνω από τα 4.90μ. Βάσει της εφημερίδας ''Το Φως'', με αυτή της την επίδοση στο μίτινγκ κλειστού στίβου στη Νέα Υόρκη, η Κατερίνα σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη εγχώρια επίδοση και τέταρτη όλων των εποχών, σπάζοντας μάλιστα και το Πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο ανερχόταν στα 4.81μ. Με αυτό της το επίτευγμα, η Ελληνίδα αθλήτρια, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ το Μάρτη της ίδιας χρονιάς, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου με άλμα στα 4.80μ.

Η συνέχεια της λαμπρής καριέρας της Στεφανίδη δεν έχει τελειωμό. Η Κατερίνα συνεχίζει ακόμα να καταρρίπτει ένα-ένα όλα τα ρεκόρ, να κατακτά αμέτρητα μετάλλια και να κάνει περήφανους τους απανταχού Έλληνες.