Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 3-3: 21 χρόνια από τη ματσάρα στο ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1999, Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς οι σκόρερ των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 3-3: 21 χρόνια από τη ματσάρα στο ΟΑΚΑ (vid)

Περισσότεροι από 70.000 φίλοι του Ολυμπιακού κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 11' με κεφαλιά του Τζιοβάνι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζάχοβιτς. Στο 24', ο Σάβιο με κεφαλιά σε σέντρα του ΜακΜάναμαν έφερε το ματς στα ίσια, για να γίνει το 1-2 με εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος στο 32'.

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν 2-2 με το δεύτερο γκολ του Τζιοβάνι (64') και τρία λεπτά αργότερα (67') το ΟΑΚΑ... κουνήθηκε όταν ο Ζάχοβιτς με αριστερό σουτ έκανε το 3-2.

Στο 76' ο Ρεάλ είχε δοκάρι, όμως η ισοφάριση ήρθε με κοντινή προσπάθεια του Ραούλ, ο οποίος έκανε το 3-3.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Eλευθερόπουλος, Καραταϊδης, Αμανατίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Οφορίκουε, Ζάχοβιτς (45' Αμπονσά, 55' Γκόκιτς, 85' Νινιάδης)

Ρεάλ Μαδρίτης (Τζον Μπέντζαμιν Τόσακ): Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ιέρο (60' Ελγκέρα), Σέζαρ, Ρεδόνδο (73' Γκούτι), Γκέρεμι, Σάβιο, ΜακΜάναμαν, Ραούλ, Μοριέντες (54' Ανελκά).