Ο Όμιλος «H Hotels Collection» χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου 2020

Eναν ακόμα ισχυρό σύμμαχο θα έχει ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου που θα γίνει στις 3 Μαϊου καθώς ονομαστικός Χορηγός του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και Χορηγός Εθελοντισμού του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου 2020 θα είναι ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group, που ενισχύει την υποστήριξή της διοργάνωσης.

Ο Όμιλος «H Hotels Collection» χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου 2020

O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου εμπλούτισε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου με την ειδική μορφή του αθλητικού τουρισμού. Έχει καθιερωθεί πλέον ως αθλητικός θεσμός πέρα από τα σύνορα της χώρας, έχοντας φθάσει να προσελκύει δρομείς από 47 χώρες του κόσμου!

Η διοργάνωση χαρίζει διεθνή ακτινοβολία στον προορισμό στοχεύοντας σταθερά στην ενίσχυση της χαμηλής τουριστικής περιόδου και παράλληλα στην προώθηση του ιδεώδους του ευ αγωνίζεσθαι.

Αναγνωρίζοντας το ρόλο του αγώνα, ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group, ενδυναμώνει φέτος τη χορηγική υποστήριξη θέτοντας κάτω από την ομπρέλα του τη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων και τον Εθελοντισμό, διαδίδοντας το σύνθημα “GREEN LIVING IS GOOD LIVING”.

Σχετικά με τη χορηγική συνεργασία με τη διοργάνωση, ο κ. Παναγιώτης Χατζηλαζάρου, COO των HHotelsπροέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο όμιλος HHotelsCollection στηρίζει κάθε προσπάθεια αναγνώρισης της Ρόδου ως κορυφαίου προορισμού αθλητικού τουρισμού και βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε δράσεις που προβάλλουν το νησί. Φέτος, στηρίζουμε ακόμα πιο ένθερμα το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου αναλαμβάνοντας μαζί με την ονομαστική χορηγία του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και τον εθελοντισμό.Ιδιαίτερης σπουδαιότητας είναι επίσης το μήνυμα του φετινού αγώνα, το όποιο έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση του κόσμου για την προστασία του περιβάλλοντος».

«Έπειτα από επτά χρόνια, ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου καθιερώνεται ως μία σημαντική διοργάνωση, στην οποία είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς αθλητικής κοινότητας. Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους μεγάλους μας χορηγούς, όπως η HHotelsCollection. Ευχαριστούμε το Χρυσό χορηγό μας που μοιράζεται το όραμά μας και στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση», δήλωσε από την πλευρά της η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου και συμπλήρωσε:

«Με την τόσο σημαντική υποστήριξη ενός από τους μεγαλύτερους και πλέον επιτυχημένους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας, δεσμευόμαστε ότι ο Μαραθώνιος θα συνεχίσει να εξελίσσεται με σταθερά βήματα και να χαρίζει διεθνή ακτινοβολία στη Ρόδο, θα συνεχίσει να προάγει τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, να αναδεικνύει την ιστορική, αρχιτεκτονική κληρονομιά της Ρόδου και τις φυσικές της ομορφιές».

Σημειώνεται ότι ο αγώνας των πέντε χιλιομέτρων είναι ο πολυπληθέστεροςκαι ο Όμιλος Χατζηλαζάρου συμμετέχει με πολυμελή ομάδα κάθε φορά. Ο εθελοντισμός αποτελεί νευραλγικό παράγοντα επιτυχίας της διοργάνωσης. Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες των εθελοντών συμβάλλουν στη συνεχώς ανοδική πορεία της διοργάνωσης.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί για 7η φορά στις 3 Μαΐου 2020 και οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.