6ο Lycabettus Run:Λίγες μέρες έμειναν για την λήξη της early bird προσφοράς

Λίγος καιρός έμεινε για πραγματοποιηθεί η εγγραφή των συμμετεχόντων σε προνομιακή τιμή

6ο Lycabettus Run:Λίγες μέρες έμειναν για την λήξη της early bird προσφοράς

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ο Lycabettus Run, υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους δρομείς που θέλουν να συμμετέχουν στην διοργάνωση, ότι η περίοδος early bird, για προνομιακή τιμή εγγραφής λήγει το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και εξασφαλίστε μία θέση στον αγώνα αλλά και την ευκαιρία να ζήσετε μία ιδιαίτερη δρομική εμπειρία την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο λόφο του Λυκαβηττού.

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην προνομιακή τιμή των 12 € ανά δρομέα για κάθε ατομικό αγώνισμα και 11€ ανά δρομέα για συμμετοχή στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας (Σκυταλοδρομία Ανδρών – Γυναικών - Μικτή).

Σε κάθε περίπτωση και μετά το πέρας της early bird προσφοράς, οι εγγραφές για τον αγώνα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς άνω των 18 ετών. Για ανηλίκους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα.

Το 6ο Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 6η χρονιά στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία!