Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας

Ένας «γρήγορος» ημιμαραθώνιος, ιδανικός για μια καλή δοκιμή ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας μπαίνει στο δρομικό καλεντάρι!

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας που θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό για τη συγκεκριμένη περίοδο εντός Λεκανοπεδίου Αττικής.

Οι εγγραφές άνοιξαν σήμερα 15 Μαΐου και η ζήτηση είναι από την πρώτη στιγμή αυξημένη. Άλλωστε μιλάμε για μια διαδρομή που συνδυάζει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Πρώτον είναι όμορφη και δεύτερον είναι επίπεδη.

Ειδικά για εκείνους τους δρομείς που θα σταθούν στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου ή κάποιου άλλου μαραθωνίου στην Ευρώπη το φθινόπωρο, ο ημιμαραθώνιος Καλλιθέας είναι μια καλή επιλογή για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Η αφετηρία και ο τερματισμός είναι στην πλατεία Νερού και οι δρομείς τρέχουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της διαδρομής στον περιβάλλον χώρο του ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος).

Παράλληλα με τον αγώνα των 21,1 χλμ, θα υπάρχει και διαδρομή 5 χλμ, σκυταλοδρομίες 2Χ10,5 χλμ και 4Χ5,2 χλμ καθώς και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων.

Σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΓΑΣ. Όλες οι διαδρομές έχουν την πιστοποίηση της AIMS και της IAAF.

Εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.kallitheahalf.gr και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλούγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά από τις 17.00 έως τις 19.30.