Βραβεύθηκε ο Μαραθώνιος της Ρόδου (vid)

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Branded Entertainment-Commercials 2018 έλαβε το βίντεο που δημιουργήθηκε για τον φετινό Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου. Στις 14 Απριλίου του 2019 ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος στο «νησί των ιπποτών».

Βραβεύθηκε ο Μαραθώνιος της Ρόδου (vid)

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, διοργανώνεται για 13 συνεχόμενα χρόνια και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς για τον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας και τα φετινά W3 awards συγκέντρωσαν πάνω από 5.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Δείτε το video που δημιούργησε η Dingo Marketing Team η οποία είναι Χορηγός Ψηφιακής Πολιτικής:

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, ημέρα διεξαγωγής του 6ου Διεθνή Μαραθωνίου είναι η 14η Απριλίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://rhodesmarathon.gr
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes