Ο Spetses Mini Marathon 2018

Το απόλυτο multi sport event του φθινοπώρου έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες! Τόσο στους αγώνες δρόμου, όσο και στους κολυμβητικούς αγώνες θα πάρουν θέση στην εκκίνηση μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού!

Ο Spetses Mini Marathon 2018

Για 8η φορά θα διεξαχθεί στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού το , μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού στην Ελλάδα!

Δρομείς και κολυμβητές, επαγγελματίες, πρωταθλητές και αθλούμενοι δίνουν κάθε χρόνο τον Οκτώβρη ραντεβού στις Σπέτσες για αυτόν τον αγώνα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό!

Και φέτος οι συμμετοχές «έσπασαν» όλα τα ρεκόρ και το ερχόμενο τριήμερο το νησί θα κινείται σε απόλυτα αθλητικούς ρυθμούς όπως ακριβώς και τα προηγούμενα επτά χρόνια!

Τόσο στους αγώνες δρόμου, όσο και στους κολυμβητικούς αγώνες θα πάρουν θέση στην εκκίνηση μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού!

Οι πρωταθλητές μαραθωνοδρόμοι Κώστας Γκελαούζος, Χριστόφορος Μερούσης, Ράνια Ρεμπούλη και Μιχάλης Καλομοίρης θα είναι εκεί όπως αντίστοιχα και οι τοπ κολυμβητές Γιάννης Δρυμωνάκος, Νίκος Σημαντήρας, Δημήτρης Κουλούρης και Στέφανος Δημητριάδης.

Η λίστα των elite συμμετοχών δεν τελειώνει ενώ εκείνη των αθλούμενων καταδεικνύει ότι στις Σπέτσες έχουν κερδίσει προ πολλού το στοίχημα για τη διεξαγωγή ενός άρτια οργανωμένου αθλητικού event που απευθύνεται σε αθλητές κάθε επιπέδου και σε όλη την οικογένεια!

«Το νησί ζει και αναπνέει για αυτόν τον αγώνα», δήλωσε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses Mini Marathon Μαρίνα Κουταρέλη και αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για διοργάνωση που έχει πάρει και διεθνή βραβεία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χλμ και κολυμβητικούς αγώνες 3, 5 και 1,5 χλμ.

Τα παιδιά έχουν τους δικούς τους αγώνες τόσο τρέχοντας όσο και κολυμπώντας.

Παρασκευή 05.10

17.00 Παιδικός κολυμβητικός αγώνας 150 μ & 300 μ

Σάββατο 06.10

09.30 Κολυμβητικός αγώνας 5 χλμ

09.35 Κολυμβητικός αγώνας 1,5 χλμ

11.00 Κολυμβητικός αγώνας 3 χλμ

15.00 Παιδικός αγώνας 500μ (0-5 ετών. Περίπατος χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλη την οικογένεια)

15.30 Παιδικός αγώνας 500μ (α’, β’, γ’ δημοτικού) – Παιδικός αγώνας 1χλμ (δ’, ε’, στ’ δημοτικού)

17.15 Αγώνας δρόμου 10 χλμ

20.30 Pasta Party

Κυριακή 07.10

09.00 Αγώνας δρόμου 25χλμ

10.00 Αγώνας δρόμου 5 χλμ

Συνδιοργανωτές του αγώνας είναι ο Δήμος Σπετσών και ο ΕΟΤ ενώ πληροφορίες για όλα μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα www.spetsesmarathon.com