Ρεκόρ: Τέλος οι εγγραφές στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Έκλεισαν οι εγγραφές στον Μαραθώνιο της Αθήνας ενάμιση μήνα πριν από τη διεξαγωγή του (11 Νοεμβρίου)

Ρεκόρ: Τέλος οι εγγραφές στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Συνήθως νωρίς έκλειναν οι εγγραφές για τους Αγώνες Δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ που στοχεύουν σε ένα ευρύτερο κοινό. Να όμως που ήδη 18.500 δρομείς δήλωσαν συμμετοχή στον Μαραθώνιο Δρόμο του 2018.

Δρομείς από όλον τον κόσμο θα βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Και είναι πολύτιμη η εγγραφή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο γιατί εμπεριέχει πολύ δυνατούς συμβολισμούς και μία παγκοσμίως ακτύπητη μοναδικότητα.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας ευχαριστούν από καρδιάς όλους αυτούς τους λάτρεις του Μαραθωνίου Δρόμου και υπόσχεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες τους αλλά και στις ανάγκες της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας, η οποία γιγαντώνεται συνεχώς, κατακτώντας δικαίως μια θέση μεταξύ των καλυτέρων.

Συγχρόνως, ο ΣΕΓΑΣ υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και θα αγωνιστεί για τη σημαντική διεύρυνση των υποδομών στην Ιστορική Αφετηρία του Μαραθωνίου, στην πόλη του Μαραθώνα, στην αυθεντική κλασική διαδρομή και τον μοναδικό τερματισμό όλων των αγώνων του γεγονότος, έτσι ώστε τα αμέσως επόμενα χρόνια να δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα ακόμη περισσότεροι δρομείς από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο.

Πλέον, μετά και το απόλυτο sold out στο Μαραθώνιο Δρόμο, παραμένουν ανοικτές μόνο οι εγγραφές για τον «Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. Απόγευμα», με λιγότερες από 500 θέσεις να είναι ακόμα διαθέσιμες. Συνολικά θα συμμετάσχουν πάνω από 55.000 δρομείς σε όλους τους αγώνες δρόμου.