Ακάθεκτος ο Ελ Αραμπί, βγάζει MVP Λιβάγια και στα πλέι οφ!

Σε φουλ φόρμα ο Μαροκινός επιθετικός, λύνει τα χέρια του Μπάμπη Αμπαλίδη και του Ιάκωβου Συμπλεγματίδη που θα ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη και του μίνι πρωταθλήματος.

Ακάθεκτος ο Ελ Αραμπί, βγάζει MVP Λιβάγια και στα πλέι οφ!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο ούτε στα πλέι οφ. Με 3 στα 3 και το πόδι στο γκάζι, ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Αιχμή του δόρατος και στα πλέι οφ είναι ο Ελ Αραμπί που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Γκολ νίκης στην Τούμπα, ασίστ με τον Άρη, γκολ και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μαροκινός μοιάζει ασταμάτητος και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο να χρίσει MVP του μίνι πρωταθλήματος τον Μάρκο Λιβάγια.

Οι φίλαθλοι που θα κληθούν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας την εικόνα του Ελ Αραμπί. Ουσιαστικά τους κάνει την επιλογή τόσο ξεκάθαρη όπως και στην κανονική διάρκεια της Super League.

Ρωτήσαμε τον Μπάμπη Αμπαλίδη, Έλληνα φίλαθλο που ψήφισε τον Λιβάγια ως MVP της λίγκας και ήταν κατατοπιστικός: «Δίπλα στον τίτλο του MVP υπάρχει χορηγός προϊόντων ομορφιάς, σωστά; Σαμπουάν; Αφρόλουτρα; Κρέμες; Άρα δεν υπάρχει δίλημμα. Ο Λιβάγια έχει πιο ωραίο μαλλί».

Ξεκάθαρος και ο Ιάκωβος Συμπλεγματίδης. «Ας κάνει ό,τι θέλει ο Ελ Αραμπί. Η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική, οδηγεί στα αστέρια. Αν την πάρει η ΑΕΚ, θα ψηφίσω πάλι Λιβάγια, αλλιώς θα επιλέξω κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που τερματίσει αυτός δεύτερος».


--
Red Duckling

Μη μου τη νήσσα τάραττε
facebook.com/redduckling

instagram.com/redduckling