Βρέθηκε η ουσία που κάνει τον εγκέφαλο να βλέπει μόνο χάρτινα του Ολυμπιακού!

Μετά την ανακήρυξη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια στο χάντμπολ, οι επιστήμονες κατάφεραν και έλυσαν τον γρίφο!

Βρέθηκε η ουσία που κάνει τον εγκέφαλο να βλέπει μόνο χάρτινα του Ολυμπιακού!

«Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ στο χάντμπολ ανδρών και ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών», αναγράφουν ΜΜΕ εδώ και λίγη ώρα, χωρίς καμία αναφορά σε λέξεις που αρχίζουν από “χ”. Ακριβώς τα ίδια Μέσα εδώ και καιρό ουρλιάζουν για χάρτινα πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που διακοπούν διοργανώσεις και του απονείμουν τον τίτλο.

Η ΟΧΕ έδωσε το πρωτάθλημα χάντμπολ στην ΑΕΚ, που ήταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό

Αυτή η 100% διαφορετική αντιμετώπιση με βάση και μόνο το όνομα του Ολυμπιακού, οδήγησε τους επιστήμονες να λύσουν τον γρίφο. Βλέποντας τα δημοσιεύματα, έσπευσαν αμέσως στους αρχισυντάκτες και διευθυντάδες των Μέσων και τους έκαναν εξετάσεις. Εκεί ανακάλυψαν ότι ο εγκέφαλός του εκκρίνει την ουσία «xroniaatitlosyni».

Δυστυχώς όπως αναφέρουν πηγές, αυτή η ασθένεια δεν πρόκειται να θεραπευτεί καθώς ποτέ ο συνολικός αριθμός τίτλων των ομάδων τους, θα ξεπεράσει του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, ποτέ δεν θα καταφέρει να πλησιάσει ούτε για αστείο τα ερυθρόλευκα πρωταθλήματα. Έτσι, των άλλων θα παραμένουν κρυστάλλινα και του Ολυμπιακού χάρτινα.

Αυτό όμως που δεν μπορούν οι επιστήμονες να εξηγήσουν είναι τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ που πανηγυρίζει για το τι δεν ψήφισε να δοθεί το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ στους άντρες, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το δικό του πρωτάθλημα στις γυναίκες.

Εδώ οι επιστήμονες σηκώνουν ψηλά τα χέρια.