Θα λείψει πολύ, αλλά…

Ο Red Duckling γράφει για τη διαφαινόμενη εξωπραγματική πώληση του Ποντένσε, σε μία περίπτωση όπου το "αλλά" δεν γίνεται να μην υπάρχει.

Θα λείψει πολύ, αλλά…

Ζούμε στην εποχή του FFP. Αν δεν ξέρεις τα αρχικά άστο. Ζούμε στην εποχή της απόλυτης εξαθλίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγγνώμη, της εξυγίανσης εννοώ όπου- μεταξύ άλλων- τα εν Ελλάδι έσοδα για μία ομάδα είναι αστεία. Να θυμίσω ότι λόγω του FFP ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφές μετά τον αποκλεισμό από τα... λιγοστά έσοδα των ομίλων του Europa League.

Από πέρσι έμοιαζε ως ο πιθανότερος προορισμός!

Σε αυτή την εποχή, είναι αυτοκτονία να πεις “όχι” σε ένα ποσό σαν και αυτό που προσφέρει η Γουλβς για τον Ποντένσε. Εξασφαλίζεις και άλλο το μέλλον σου για να μην καταντήσεις όπως πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ ή όπως εδώ και πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός. Επίσης δεν λες “όχι” στην προοπτική ενός παίκτη να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με αποδοχές δύο και τρεις φορές μεγαλύτερες.

Εκτός και αν είμαστε στις εποχές που “κρεμάμε δελτία” και δεν το θυμάμαι.

Ναι, ξέρω. Δεν μιλάω σαν οπαδός. Χαίρω πολύ.

Ο οπαδός θέλει τους καλύτερους, θέλει να μένουν για πάντα, θέλει τα πάντα. Απλά, ο οπαδός δεν θα λογοδοτήσει στην ιστορία του συλλόγου αν το καράβι πέσει στα βράχια. Αντίθετα, θα κυνηγήσει όσους το έριξαν και ας ήταν σύμφωνοι τότε με τις αποφάσεις τους και τους αποθέωναν.

Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις του Ολυμπιακού

Προφανώς και θα λείψει, δεν το συζητάμε. Παίκτης άλλος να παίζει στον ασβέστη δεν έχεις. Οπότε αγωνιστικά θεωρώ ότι πρέπει να έρθει ποδοσφαιριστής με αυτά τα χαρακτηριστικά που να μπορεί να πάρει φανέλα βασικού. Ελπίζω να βρεθεί.

Εδώ πάει ένα δεύτερο "αλλά", για όσους καταλαβαίνουν.

Όπως και να έχει όμως, την μίρλα και την γκρίνια είναι κάτι που έχω ξεκαθαρίσει από τις 16/3/2009 ότι δεν την αντέχω.

ΥΓ: Λες να παίρνει και αυτός κόκκινη σε κάθε ματς;