More than a club

Ένας σοβαρός τραυματισμός, ένα καλοκαιρινό… βροχερό φιλικό, δύο αρχηγοί. To μότο της Μπαρτσελόνα, δεν είναι κλισέ σε αυτό τον σύλλογο!

More than a club

Més que un club. To DNA της Μπαρτσελόνα το χρησιμοποιεί κάθε πιθανός και απίθανος οπαδός για τη δική του ομάδα, μετατρέποντάς το σε γραφικό. Υπάρχει όμως ένας σύλλογος στον οποίο εφαρμόζεται ιδανικά. Είναι ο τρόπος ζωής (μας).

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού έχει βγει στο χορτάρι του Καραϊσκάκης. Βλέπει τους ανθρώπους της ομάδας να του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Τελευταίος ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Λυγίζει. Δακρύζει. “Μια φωτογραφία, μια στιγμή, χιλιάδες συναισθήματα που δεν μπορούν να νιώσουν όσοι δεν αγαπούν την ερυθρόλευκη”, έγραψε στο facebook ο Χρήστος Μπαφές μοιράζοντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Και όλα αυτά, μπροστά σε περισσότερους από 25.000 φιλάθλους. Στην καρδιά του καλοκαιριού με προβλέψεις για καταιγίδα. Σε ένα φιλικό προετοιμασίας. Ήταν όμως εκεί. Οικογένειες, παιδιά, συνθήματα, παλμός. “Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό”.

Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο φιλικό, μετράνε όλα τα υπόλοιπα. Εκείνες οι στιγμές, οι λεπτομέρειες που αποδεικνύουν ότι αυτή η ομάδα είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος. Όπως έγραψα και στην αρχή, είναι ο τρόπος ζωής (μας).

Τα αγωνιστικά σπουδαία, την άλλη Τρίτη.

--
Red Duckling
Μη μου τη νήσσα τάραττε.

facebook.com/redduckling
twitter.com/redduckling
instagram.com/redduckling