Η υπερηφάνεια κοστίζει μόλις 10 ευρώ

Ο Red Duckling υπενθυμίζει το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για όσα μας προσφέρει ο Ερασιτέχνης κάθε χρόνο.

Η υπερηφάνεια κοστίζει μόλις 10 ευρώ

Πέρυσι τα έβαλα με σένα που θεωρούσες τα 10 ευρώ "νταβατζιλίκι". Σου έγραφα ότι σε θυμάμαι πολύ καλά να ψάχνεις εισιτήριο για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαν τρελός. Και να πληρώνεις όσο και όσο. Και 80άρι και 100άρι. Φτάνει να βρεις εισιτήριο για να μπεις στο γήπεδο. Ταυτόχρονα όμως έψαχνες και κανένα γνωστό που έχει κάρτα φιλάθλου, για να βγει το 100άρι στο όνομά του και να γλιτώσεις το δεκάευρω. Μπορείς να τα διαβάσεις όλα εδώ.

Αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Πλέον έχεις καταλάβει τι σημαίνουν αυτά τα 10 ευρώ. Βλέπεις κάθε χρόνο στην πράξη ότι τόσο κοστίζει η υπερηφάνεια σου. Μόλις 10 ευρώ. Αυτό που ένιωσες και το Σάββατο βλέποντας τον Ολυμπιακό να αρνείται να παραδοθεί σε ακόμα έναν τελικό Champions League. Και να του γλιστράει το back-2-back στα δοκάρια...

Αυτό που ένιωσες τόσες και τόσες φορές μέσα στη σεζόν σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Και αυτή τη σεζόν!

Γιατί λοιπόν ξεχνάς να δώσεις 0,83€ κάθε μήνα για να στηρίξεις αυτή την υπερηφάνεια και να την βοηθήσεις να γιγαντωθεί;

Έστω και με αυτήν την ελάχιστη προσφορά, είσαι σε ένα βαθμό συμμέτοχος σε ό,τι καταφέρνει αυτός ο σύλλογος. Μικρό βαθμό; Μεγάλο; Δεν έχει σημασία. Ξέρεις ότι το δικό σου "ευχαριστώ" σε ό,τι νιώθεις μέσα στη χρονιά, το λες στην πράξη.

Γιατί ωραία και καλή η υπερηφάνεια που μοιραζόμαστε στα social media, αλλά ο τρόπος για να μεταφραστεί σε κάτι χειροπιαστό για τον Ερασιτέχνη είναι αυτό το μικρό ποσό.

Μην το ξεχάσεις λοιπόν!