Αυτό το κάτι το γουστάρεις

Ο Red Duckling γράφει για το πέμπτο γκολ που βρίσκει φέτος ο Ολυμπιακός στα χασομέρια.

Αυτό το κάτι το γουστάρεις

Θα συμφωνήσω με ό,τι θέλετε. Φαβορί παραμένει ο ΠΑΟΚ; Προφανώς. Πολλές χαμένες ευκαιρίες; Αμέτρητες θα πω. Λείπει εξτρέμ που να βρίσκει δίχτυα; Καραλείπει. Και εννοείται και σέντερ-φορ. Πείτε ό,τι θέλετε γι' αυτήν την ομάδα. Αλλά αυτό που κάνει φέτος στις καθυστερήσεις, δεν γίνεται να μην σε φτιάχνει. Αυτό το κάτι που έχει στα τελευταία λεπτά, δεν γίνεται να μην το γουστάρεις.

Επιμονή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Λυσσαλέα. Θυμίζω ότι έχει νικήσεις τέσσερις φορές μετά το 90' (Αστέρας, Απόλλων, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι) και παραλίγο να το κάνει και πέμπτη φορά στο- αχ ρε Γιάννη- ΟΑΚΑ. Ένα-δυο λεπτά να είχε ακόμα με τον Παναθηναϊκό μπορεί και να το γυρνούσε, ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ για τον βαθμό. Δεν παράτησε κανένα παιχνίδι.

Εννοείται ότι δέχομαι τον αντίλογο που θέλει τον Ολυμπιακό να φτάνει στο τέλος και να κυνηγάει γκολ. Αλλά δεν γίνεται να μην γουστάρεις που βλέπεις όσους είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μην τα παρατάνε. Να έχουν τον... απέθαντο κόντρα όχι μόνο στην αστοχία τους αλλά και την ατυχία τους. Στην τελική, αυτό θέλω από κάθε τμήμα του Ολυμπιακού. Να παλεύει τα πάντα μέχρι το φινάλε.

Και αυτό θέλω να δω φέτος έως το τέλος του πρωταθλήματος. Να κυνηγήσει όσο δεν πάει την ανατροπή, να βγάλει τα συκώτια του ΠΑΟΚ μέχρι την τελευταία στιγμή. Γιατί έτσι θα χτίσει ξανά το μέταλλό του ο Ολυμπιακός- μια εντελώς νέα ομάδα. Και με σωστές κινήσεις τον χειμώνα και το ερχόμενο καλοκαίρι, θα φτιάξει ένα σύνολο που θα αρχίσει πάλι τα σερί αδιαφορώντας για τις αστειότητες της εξυγίανσης.

ΥΓ: Προφανώς και οι γκρινιάρηδες του facebook δεν ικανοποιούνται ποτέ, οπότε για άλλη μία φορά συγνώμη που πανηγύρισα νίκη της ομάδας μου στο 93'.