Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ - Πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως με γκολ των Καμαρά και Βούκοβιτς γύρισε την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ - Πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις

Οι Πειραιώτες ανάγκασαν τον Ατρόμητο στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Super League, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κουλούρη στο 43ο λεπτό, γύρισε από την κόλαση στον παράδεισο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο 45λεπτο και αρχικά ισοφάρισαν με τον Καμαρά στο 49ο λεπτό, ενώ ο Βούκοβιτς στο 93' έκανε το τελικό 2-1 ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή.

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» πετυχαίνουν γκολ στις καθυστερήσεις φέτος. Ο Νάτχο στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Αστέρα Τρίπολης είχε κάνει το 2-1, ο Χασάν είχε σημειώσει το νικηφόρο γκολ στην έδρα του Πανιωνίου (0-1), ενώ ο Μάνος το είχε κάνει κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Σειρά πήρε ο Σισέ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο όταν είχε ισοφαρίσει τους «πράσινους» στα χασομέρια, ενώ απόψε, ο Βούκοβιτς έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αν μη τι άλλο, η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού δεν τα παρατάει μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης!